+31 (0)628888206 kim@kimpact.nl

Optimaliseer je Social Media Content & Strategie

Om jou als professional maximaal te kunnen helpen met jouw social media uitdagingen, geef ik je toegang tot al mijn kennis, mijn jarenlange online ervaring en strategische ondersteuning.
In de vorm van Social Support bundels. Zoek je iets anders dan de onderstaande opties, mail dan je vraag naar kim@kimpact.nl om een oplossing op maat te bespreken.


Strategische Call – 60 min

Soms slaat even die twijfel toe of je de juiste strategische keuzes maakt. Kloppen je kpi’s? Gebruik je de juiste kanalen? Bereik je met je huidige contentplan of nieuw te lanceren campagne het gewenste resultaat?

Dan wil je het liefst even een social professional ‘onder de knop’ om mee te sparren. Iemand die je gekozen route bevestigt, nog even aanscherpt of je juist van richting doet veranderen. Ik help je om je social media strategie op scherp te zetten. Na elk contactmoment kun jij direct aan de slag met een lijst van actiepunten.

 

Een strategische call met Kim van 60 minuten kost € 215,-. Vertel me meer >>

Social Content Feedback – PDF rapportage

Met een frisse en strategische blik bekijk ik de gepubliceerde content op de social mediakanalen, onderzoek ik optimalisaties voor hoger bereik, engagement en conversie en verwerk ik alle feedback tot een fancy en super waardevolle PDF rapportage waarmee je stap voor stap je social media contentstrategie met sprongen verbetert.

 

Een Social Content Audit kost nu (vanaf) € 345  Vertel me meer >>