+31 (0)628888206 kim@kimpact.nl

ALS JE ME VRAAGT WAT IK DOE:
“Ik help communicatie professionals meer online zichtbaarheid en sales te realiseren.”

MAAR WAT IK EIGENLIJK WIL ZEGGEN IS:
“Ik zet communicatie professionals voor eens en altijd op scherp in de fast moving digitale wereld.”

EN WAT IK HET ALLER, ALLERLIEFST ZEG IS:
“Ik krijg onwijs veel energie van intensief samenwerken met gepassioneerde communicatietalenten, ze uit te dagen om anders te denken en ze daarna huppelend de digitale wereld in te sturen boordevol zelfvertrouwen en nieuwe kennis.”

MIJN NAAM IS KIM SWAGEMAKERS

Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, is ‘Teaching’ mijn grote passie. Aan professionals vanuit alle uithoeken van het communicatievak. Niet geheel toevallig snap ik hoe je online kanalen en -content doelgericht inzet voor het realiseren van bedrijfsresultaat. En ik ben het gelukkigste mens ter wereld dat ik die kennis tijdens elke masterclass mag delen én verrijken. Mijn grootste talent is jouw passie voor online communicatie laten ontvlammen.

 

 

 

 

Doordat Kim aan de basis heeft gestaan van de online ontwikkelingen, kan ze feilloos in kaart brengen hoe je in deze tijd en juist met gebruik van online mogelijkheden die verbinding met je verschillende doelgroepen tot stand kunt laten komen. En misschien nog wel veel belangrijker; hoe je met die verbinding ervoor kunt zorgen dat je ambassadeurs creëert.

Klaartje Hilhorst

Meer tips van deelnemers >

Er zijn zoveel Social en Online coaches

DUS WAAROM IK?

 • Ik was er als de kippen bij toen in 1996 internet interessant werd voor bedrijven, was communitymanager en fashionblogger van het eerste uur en stond aan de wieg van online merken als VrouwOnline.nl, Web-log.nl en LINDA. digital.
 • Ik heb In 2015 maar liefst 50 communicatie professionals geholpen met een nieuwe mindset t.o.v. social media marketing. De bedrijven waarvoor zij werken boeken de eerste echte resultaten.
 • Ik keek 7 jaar lang in de online keuken van tientallen Nederlandse en Caribische bedrijven als Fiat Nederland, Ministerie van VWS, BearingPoint Caribbean, DTG.nl, LINDA. Magazine, Ennia, Tempo Caribbean. TMO en Claudia Strater.
 • Ik ben ontembaar nieuwsgierig naar mens, sociale techniek en communicatie. Ik zie in iedereen potentie en geef niet op totdat die passie is aangewakkerd.
 • Ik heb de vreemde eigenschap om mensen en kennis vanuit alle uithoeken bij elkaar te brengen, zodat er iets nieuws ontstaat.
 • En wanneer ik niet intensief samenwerk met professionals en niet mijn masterclass aan het verbeteren ben, ben ik aan het verdwalen in sizzlin’ Amsterdam, aan het onthaasten op Curacao of met vrienden nieuwe plekken op de wereld aan het verkennen.

Nog meer weten? Dan vertel ik je graag hoe ik mijn leven leef

 1. Ik leef als een Digital Nomad en ben gek op reizen. Ik geniet enorm, maar heb wel altijd heimwee naar mijn vrienden overal ter wereld.
 2. Ik kan niet kiezen tussen ochtendmens of avondmens.
 3. Ik bezit zo’n 100 paar schoenen en weet van elk paar waar ik het gekocht heb.
 4. De stomste hashtags vind ik #zinin en #lovemylife, maar ik wil ze stiekum toch best vaak gebruiken.
 5. Ik luister naar podcasts terwijl ik de loopband op helling 10 zet en 45 minuten ga klimmen.
 6. Voordat internet bestond, was ik tekstschrijver. Offline inderdaad.. Kan me niet meer voorstellen hoe dat was.
 7. Ik kan avonden lang doorwerken aan te leuke ideeën, maar ook enorm genieten van Netflixen met thee in bed.