+31 (0)628888206 kim@kimpact.nl

Tien minuten geleden was ik nog aan het business-mingelen met z’n 70 freelancers vanuit alle uithoeken van de wereld. In twee JPEG_20170617_154935_911304031uur tijd sprak ik zeker 20 verschillende mensen en kreeg ik dus 20x de vraag: “What do you do”. Ik vind dat na 20 enerverende jaren in online communicatie nog steeds één van de moeilijkste antwoorden. Ik leerde vanavond 3 dingen en dan is de conference nog niet eens begonnen.

 • Be first, want hoe beter ik weet wat de uitdagingen van mijn gesprekspartner zijn, hoe beter ik mijn pitch kan afstemmen.
 • Praten over het resultaat wat ik bereik en niet wat ik doe.
 • Het gesprek afsluiten zodra het minder relevant wordt. Iedereen wil netwerken en ik wil door naar de volgende.

Tot zover mijn netwerk learnings :)

Alleen maar doen wat ik leuk vind, is voor mij nog niet haalbaar. Alleen maar doen waar ik goed in ben, geeft me te weinig voldoening. Ik weet inmiddels precies waar ik goed in ben en waar ik blij van word. Dat heeft me de afgelopen jaren tot alleen maar goede keuzes gedreven, waardoor ik steeds meer geniet van het leven.

Elke grote of kleine keuze die ik maak, draagt bij aan het realiseren van mijn 3 lange termijn doelen [LTD’s]:
LTD #1 De wereld ontdekken, samen met mijn partner-for-life Nils
LTD #2 De wereld een stukje mooier maken door mijn kennis te delen met mensen die de wereld een stukje mooier maken.
LTD #3 Blijven groeien door nieuwe kennis, nieuwe ontmoetingen en nieuwe uitdagingen.

 • Om de wereld te ontdekken, moet ik van mijn consultancy business met fysieke verplichtingen bij klanten een productised business maken. Remote werken vereist enkel een goede wifi en een stopcontact.
 • De mensen die de wereld een stukje mooier maken zijn de mensen die zichtbaar moeten zijn bij het liefst een zo groot mogelijk donerend publiek. Dat kan ik ze alleen maar leren in pro deo vorm. Daarvoor heb ik vrije tijd nodig en dus moet ik mijn inkomen verdienen in minder tijd.
 • Ik groei door te werken met professionals tijdens trainingen, door steeds weer uit mijn comfort zone te treden en door enorm nieuwsgierig te blijven.

‘Start with the end in mind’, ik hoor het mezelf aan het begin van elke training zeggen. Mijn ‘end in mind’ heeft me de afgelopen jaren veel bold keuzes doen maken; opdracht-aanvragen, business-ideeën die niet bijdragen aan mijn 3 LTD’s, krijgen een NEE. Doodeng at first, maar het levert me zoveel op!

Ik volg al jaren mijn 3 awesome experts:
Amy Hoy om mijn audiences zo goed te leren kennen dat mijn products & services het beste antwoord zijn op ‘what keeps them awake at night’.
Brennan Dunn om die klantreis te optimaliseren. Think: roadmapping, leadgeneration, offerte trajecten etc.
Amy Porterfield om mijn online marketing te perfectioneren met automations, funnels, content strategies en lead magnets.
Mijn awesome threesome.

En met alle kennis via hun podcasts, blogs, trainingen, eBooks en webinars heb ik de afgelopen 2 jaar al veel gerealiseerd:

 • Het is me gelukt mijn consultancy business gebaseerd op uren te transformeren naar een schaalbaar consultancy product.
Deze draagt bij aan mijn LTD ‘De wereld ontdekken, samen met mijn partner-for-life Nils’
 • Ik ben trots op mijn eerste volledige online training als betaald product.
Deze draagt ook bij aan mijn LTD ‘De wereld ontdekken, samen met mijn partner-for-life Nils’
 • De leadgeneratie voor bovenstaande producten loopt als een trein met twee geautomatiseerde listbuilding funnels en succesvolle leadmagnets. De lijst bestaat inmiddels uit 750 relevante leads.
 • Ik onderhoud een closed community van bijna 100 professionals die mijn masterclasses gevolgd hebben en mijn meest potentiële klanten zijn.
 • Tot slot dragen de social campagnes aan het bereiken van mijn ideale audiences richting de funnel.

Maar het voelt allemaal als losse eindjes. En ondanks het feit dat ik doe wat mijn awesome threesome me leert en het zelfs werkt, kom ik niet verder dan die waardevolle kimpact community opbouwen. Ik zet niet de stap naar sales, misschien vind ik het doodeng of ontbreekt het me aan vertrouwen.

En daarom ben ik op Double Your Freelancing Conference 2017. Oftewel #DYFconf. Georganiseerd door one of my awesome threesome Brennan Dunn. Met maar 70 freelancers met allemaal soortgelijke ambities, hindernissen en vragen.

Wat ik wil leren dit weekend?
‘How to connect the dots’, oftewel mijn so called losse eindjes.
En yes, de learnings ga ik ook delen :)