+31 (0)628888206 kim@kimpact.nl

Optimaliseer je Social Media Content & Strategie

Om jou als professional maximaal te kunnen helpen met jouw social media uitdagingen, geef ik je toegang tot al mijn kennis, mijn jarenlange online ervaring en strategische ondersteuning.
In de vorm van Social Support bundels. Zoek je iets anders dan de onderstaande opties, mail dan je vraag naar kim@kimpact.nl om een oplossing op maat te bespreken.

Strategische Call – 60 min

Soms slaat even die twijfel toe of je de juiste strategische keuzes maakt. Kloppen je kpi’s? Gebruik je de juiste kanalen? Bereik je met je huidige contentplan of nieuw te lanceren campagne het gewenste resultaat?

Dan wil je het liefst even een social professional ‘onder de knop’ om mee te sparren. Iemand die je gekozen route bevestigt, nog even aanscherpt of je juist van richting doet veranderen. Ik help je om je social media strategie op scherp te zetten. Na elk contactmoment kun jij direct aan de slag met een lijst van actiepunten.

 

Een strategische call met Kim van 60 minuten kost € 265,-. Vertel me meer >>

Strategisch Social Media Plan

Blijft het updaten of schrijven van het strategisch Social Media Plan steeds liggen? Is het bestaande plan hevig aan een update toe met nieuwe kpi’s en vooral kanalen? Stel je de ‘grote plan update’ steeds uit, omdat je er niet de tijd voor kunt vrijmaken?

Een goed doordacht plan schrijven, vereist onderzoek en moet aansluiten op alle nieuwe ontwikkelingen. Ik lees, denk en schrijf met je mee, geef je tot alle laatste ontwikkelingen en uitgebreide feedback. Resultaat: een overtuigend en ijzersterk plan wat je direct in de praktijk brengt.

Nu vanaf € 645  Vertel me meer >>