+31 (0)628888206 kim@kimpact.nl

Strategische Social Media Call – 60 min

Soms slaat even die twijfel toe of je de juiste strategische keuzes maakt. Kloppen je social kpi’s? Gebruik je de juiste kanalen? Bereik je met je huidige contentplan, aanpak of nieuw te lanceren campagne het gewenste resultaat? Zijn er ontwikkelingen die je over het hoofd ziet? En hoe doet je content het eigenlijk?

Dan is het een verademing om even intensief te kunnen sparren met een senior social professional. Iemand die je gekozen route bevestigt, verder aanscherpt of je juist van richting doet veranderen.

 

“Kim helpt mij onze eigen strategie te optimaliseren.

Op het moment dat Kimpact bij Motorola werd ingeschakeld, waren we aan het einde van een social strategie proces. Ik was daardoor erg kritisch op alle tips en tricks, omdat ik ook graag bij onze eigen strategie wilde blijven.

Maar het is gebleken dat Kim juist een goede leidraad biedt om alle moeite die je in een social project stopt ook op een nuttige manier te kanaliseren. Aan Kim heb ik een goede sparringspartner over online vraagstukken, het behalen van mijn doelen en het verbeteren van de definitie van die doelen.”

Jeroen Beersmans

Marketing Manager Benelux Motorola, Lenovo

 

Wat houdt de Strategische Call in?

Ik help je om je social media strategie op scherp te zetten. Deel je scherm via Skype, laat me je aanpak en ideeën zien, stel je brandende vragen en we lossen samen je social media uitdagingen op. Na elk contactmoment kun jij direct aan de slag met een lijst van actiepunten.

 • Perfecte voorbereiding op het gesprek met een vragenlijst.
 • Gesprek met schermdeling (en eventueel video) van 60 minuten via Zoom.
 • Video opname van onze call die je altijd kunt terugkijken of delen met je collega’s.
 • Follow-up met extra tips en info via e-mail.

 

Boek Nu Je Call

“Door Kim’s support hebben we meer inzicht gekregen

in de customer journey die onze gasten ervaren en zijn we ons bewuster geworden van wat we schrijven aan content. Ook hebben we geleerd hoe onze gasten zoeken op internet en hoe wij ze het beste kunnen begeleiden naar een uiteindelijke boeking.”

Monique Künne

Social Media Manager, International Wellness Resorts

Loop je tegen minstens één van de volgende vragen of uitdagingen aan?

 • Kloppen mijn social kpi’s met de bedrijfsdoelstellingen?
 • Zet ik de juiste online kanalen, contentthema’s en contentvormen resultaatgericht in?
 • Hoe kan ik mijn gepubliceerde content verbeteren?
 • Heb ik mijn doelgroepen goed bepaald?
 • Klopt mijn Customer Journey op alle touchpoints?
 • Hoe kan ik mijn collega’s inzetten als ambassadeur en welke influencer zijn relevant?
 • Hoe vergroot ik het interne draagvlak voor mijn social media opportunities?
 • Hoe maak ik de resultaten van alle social media activiteiten direct inzichtelijk?

Trust me, mijn twee ervaren, kritische en vooral externe ogen helpen je zelfs in 60 minuten niet alleen even uitzoomen, maar geven je vooral een frisse kijk op je huidige aanpak en een helder inzicht in de next steps. Wij ‘social media enthusiasts’ weten meer dan één.

Klaar voor onze call?

De strategische call duurt 60 minuten en kost nu € 265. Boek een voor jou gunstig tijdstip via onderstaande button en ik mail je de informatie die je nodig hebt met de bevestiging van onze afspraak en een betaallink.

Boek Nu Je Call